Borsós-spenótos penne
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Bonduelle
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
482
kcal
- 12% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
1927
kcal
- 12% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 23.8 g
Zsír
-
Összesen 18.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1206.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 387 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 371 mg
-
Nátrium 302 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 55.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 101.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 369 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 188 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 260 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 180 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 2270 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5641 micro
Összesen
482
kcal
- 12% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 95.2 g
Zsír
-
Összesen 72.9 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 276 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4825.5 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 192 mg
-
Kálcium 1548 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 361 mg
-
Foszfor 1482 mg
-
Nátrium 1208 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 222 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 23 mg
VÍZ
-
Összesen 407.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1477 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 120 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 751 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1038 micro
-
Kolin: 156 mg
-
Retinol - A vitamin: 720 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 9080 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22564 micro
Összesen
1927
kcal
- 12% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 8.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 558.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 179 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 172 mg
-
Nátrium 140 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 47.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 171 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 87 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 120 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 83 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 1051 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2612 micro
Összesen
223
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A spenótot kevés vajon megfonnyasztjuk.
- A pennét al dente főzzük, majd szűrőkanállal leszűrjük a serpenyőbe. A főzővízbe dobjuk 3 percre a borsót. Leszűrjük, és a tészta mellé öntjük.
- Felkockázott puha sajttal, sóval, borssal összeforgatjuk az egészet. Melegen tálaljuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 470
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 38152
- Feltöltés dátuma: 2015. március 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Bonduelle
39 recept
Könnyű meleg ebéd vagy vacsora.