Barackos hús
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Aranylekvar
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
250g sertés rövidkaraj415 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
63g margarin448 kcal
-
150g őszibarack konzerv108 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
971
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
1000g sertés rövidkaraj1660 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
250g margarin1793 kcal
-
600g őszibarack konzerv432 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
3885
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
54.1g sertés rövidkaraj90 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
13.5g margarin97 kcal
-
32.4g őszibarack konzerv23 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
210
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.2 g
Zsír
-
Összesen 71.5 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 41 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 854.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 66 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 69 mg
-
Foszfor 561 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.1 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 306.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 563 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 157 mg
-
Retinol - A vitamin: 485 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 881 micro
-
β-crypt 128 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 50 micro
Összesen
971
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 216.9 g
Zsír
-
Összesen 286.2 g
-
Telített zsírsav 66 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 162 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 81 g
-
Koleszterin 640 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3419.4 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 265 mg
-
Kálcium 96 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 278 mg
-
Foszfor 2245 mg
-
Nátrium 511 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 112.3 g
-
Cukor 88 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 1226.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2254 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 31 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 247 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 59 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 627 mg
-
Retinol - A vitamin: 1940 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3523 micro
-
β-crypt 510 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 198 micro
Összesen
3885
kcal
- 12% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.7 g
Zsír
-
Összesen 15.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 184.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 121 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 66.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 122 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 105 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 190 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
210
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
25 dkg margarin
-
600 g őszibarack konzerv
-
fahéj ízlés szerint
Elkészítés
- A húst szeletekre vágjuk, majd kicsit kiklopfoljuk, és mindkét oldalát sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
- Egy serpenyőben a margarint felolvasztjuk, és félig kisütjük a hússzeleteket, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket.
- Minden egyes húsra ráhelyezünk egy fél barackot, és a konzerv levének felét hozzáöntjük.
- A barackok tetejét kevés fahéjjal megszórjuk, és előmelegített sütőben helyezzük.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 145
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 17123
- Feltöltés dátuma: 2014. november 03.
Ajánló
Kicsiknek, nagyoknak, kevés idővel rendelkezőknek.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Aranylekvar
5 recept
Nagyon szeretem a húst különféle gyümölcsökkel, de sokszor kerül rá valami más is, ami nem lenne odavaló, például a sajt. Nem mindig kell az oda, így addig addig kísérleteztem, amíg megtaláltam, mi kerüljön a helyére. Hát a fahéj :)