r
Nosalty Logó

Barackos hús

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Aranylekvar
Barackos hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 971 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3885 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.2 g

Zsír

  • Összesen
    71.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    854.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    563 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    881 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 971 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216.9 g

Zsír

  • Összesen
    286.2 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    162 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3419.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2245 mg
  • Nátrium
    511 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.3 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1226.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2254 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    627 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1940 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3523 micro
  • β-crypt
    510 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 3885 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, majd kicsit kiklopfoljuk, és mindkét oldalát sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
  2. Egy serpenyőben a margarint felolvasztjuk, és félig kisütjük a hússzeleteket, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket.
  3. Minden egyes húsra ráhelyezünk egy fél barackot, és a konzerv levének felét hozzáöntjük.
  4. A barackok tetejét kevés fahéjjal megszórjuk, és előmelegített sütőben helyezzük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 145
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 17123
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Ajánló

Kicsiknek, nagyoknak, kevés idővel rendelkezőknek.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos hús
Aranylekvar 5 recept

Nagyon szeretem a húst különféle gyümölcsökkel, de sokszor kerül rá valami más is, ami nem lenne odavaló, például a sajt. Nem mindig kell az oda, így addig addig kísérleteztem, amíg megtaláltam, mi kerüljön a helyére. Hát a fahéj :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...