Barackos brownie
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Zsanna-manna
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
25g étcsokoládé137 kcal
-
10g vaj72 kcal
-
5g víz0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
5 kcal
-
14g cukor56 kcal
-
21g tojás26 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
24g finomliszt89 kcal
-
18 kcal
-
28 kcal
-
13g tortabevonó68 kcal
Összesen
500
kcal
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
200g étcsokoládé1092 kcal
-
80g vaj574 kcal
-
40g víz0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
115g cukor445 kcal
-
165g tojás208 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
195g finomliszt710 kcal
-
200g őszibarack konzerv144 kcal
-
222 kcal
-
100g tortabevonó546 kcal
Összesen
3986
kcal
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
16.7g étcsokoládé91 kcal
-
6.7g vaj48 kcal
-
3.3g víz0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
0.8g vaníliás cukor3 kcal
-
9.6g cukor37 kcal
-
13.8g tojás17 kcal
-
1g sütőpor1 kcal
-
16.3g finomliszt59 kcal
-
16.7g őszibarack konzerv12 kcal
-
6.7g sárgabaracklekvár19 kcal
-
8.4g tortabevonó46 kcal
Összesen
333
kcal
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 692.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 151 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 296 mg
-
Nátrium 160 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 69.2 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 47 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 96 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 109 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 116 micro
Összesen
500
kcal
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55 g
Zsír
-
Összesen 174.9 g
-
Telített zsírsav 101 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 736 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5540.3 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 123 mg
-
Kálcium 1206 mg
-
Vas 31 mg
-
Magnézium 518 mg
-
Foszfor 2365 mg
-
Nátrium 1278 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 553.2 g
-
Cukor 338 mg
-
Élelmi rost 30 mg
VÍZ
-
Összesen 375.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 848 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 148 micro
-
Kolin: 478 mg
-
Retinol - A vitamin: 769 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 870 micro
-
β-crypt 186 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 924 micro
Összesen
3986
kcal
- 5% Fehérje
- 48% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.6 g
Zsír
-
Összesen 14.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 462.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 43 mg
-
Foszfor 198 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.2 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 31.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 71 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 64 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 77 micro
Összesen
333
kcal
Hozzávalók
-
20 dkg étcsokoládé
-
8 dkg vaj
-
5 ek víz
-
1 teáskanál fahéj
-
1 csomag vaníliás cukor
-
0.5 bögre cukor
-
3 db tojás
-
1 csomag sütőpor
-
20 dkg őszibarack konzerv
-
4 ek sárgabaracklekvár
-
10 dkg tortabevonó (ami lehet étcsokis tortabevonó vagy 15 dkg margarinból, 1 ek tejből, 3 ek kakaóból és 15 dkg cukorból készült máz)
Elkészítés
- A két tábla étcsokit megolvasztjuk a vajjal/margarinnal, és az 5 ek vízzel.
- Beletesszük egy nagyobb edénybe, amiben tudunk turmixolni.
- Hozzáadjuk a fahéjat, vaníliás cukrot, cukrot, és egyenként hozzáturmixoljuk a tojásokat.
- Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, amit előtte átszitáltunk.
- A végén kockára vágott őszibarackot teszünk bele, ezt már fakanállal keverjük hozzá.
- Kisebb tepsibe simítjuk, amibe előzőleg szilikonos sütőpapírt tettünk, és kb. 25 percig sütjük.
- Még forrón megkenjük a tetejét baracklekvárral.
- Ha kihűlt, csokimázzal vonjuk be. Ha tortabevonóval készítjük, az sokkal hamarabb megszilárdul. A saját készítésű máz valószínű folyósabb marad, de azzal is nagyon finom!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Tepsi mérete: 32x22
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 20
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 6415
- Feltöltés dátuma: 2013. június 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Zsanna-manna
19 recept
Nővérem készítette el először ezt a sütit, ő variálta át a saját ízlése szerint, a fahéj és a baracklekvár az ő ötlete volt hozzá! Szerelem volt az első kóstolásra, a repertoár állandó része lett. Már csináltam muffin formában is, úgyis nagyon jó!