r
Nosalty Logó

Baileys-es blondie csokitojásokkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Baileys
Baileys-es blondie csokitojásokkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 960 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 5754 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 441 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    51.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1104.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    556 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    285 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 960 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.5 g

Zsír

  • Összesen
    308.6 g
  • Telített zsírsav
    158 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    889 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6628.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    966 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    1641 mg
  • Nátrium
    3337 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    666.1 g
  • Cukor
    430 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1741 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    444 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1711 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    382 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    564 micro
Összesen 5754 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 441 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először az olvasztott vajat keverjük ki habosra a barnacukorral és a cukorral. Miután kissé kihűlt, adjuk hozzá a tojásokat, a vaníliaaromát és a Baileys ír krémlikőrt. Kavarjuk össze a masszát.
  2. Egy másik tálba öntsük bele a lisztet, a keményítőt, a sót és a sütőport. Kavarjuk át, majd szitáljuk bele a folyékony masszába, utána dolgozzuk össze egyneművé a tésztát.
  3. Adjuk hozzá a kockázott fehér csokoládét és a pirított mandulát, kavarjuk el.
  4. Kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntsük bele a tésztát, simítsuk el egyenletesen. Szórjuk meg a csokitojásokkal.
  5. Előmelegített sütőbe helyezzük be, 25-30 percig süssük. Tűpróbával ellenőrizzük, de a lényeg, hogy középen ragacsosnak kell maradnia.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1955
  • Feltöltés dátuma: 2021. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baileys-es blondie csokitojásokkal
Baileys 9 recept

Aki nem hallott még a blondieról, annak eláruljuk, hogy a brownie "szőke" testvéréről van szó. Kellemesen vaníliás, karamellás ízvilágú ragacsos süti, amit fehér csokoládéval, mandulával, csokitojással és Baileys-zel bolondítottunk meg.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...