r
Nosalty Logó

Baconös-csirkés spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
onyxka
Baconös-csirkés spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1052 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3156 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    56.2 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2500.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    616 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    812 mg
  • Nátrium
    810 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    567 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    321 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    169 micro
  • β-karotin
    2824 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4288 micro
  • Lut-zea
    4634 micro
Összesen 1052 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    180.6 g

Zsír

  • Összesen
    168.5 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    702 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7502.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    294 mg
  • Kálcium
    1848 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    458 mg
  • Foszfor
    2437 mg
  • Nátrium
    2429 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    227.5 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1159.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1701 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    589 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    962 micro
  • Kolin:
    485 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    506 micro
  • β-karotin
    8472 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    13902 micro
Összesen 3156 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    417.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    471 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    716 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sós vízben megfőzzük a spagettit.
  2. Egy magas falú serpenyőben a baconszeleteket megsütjük, majd a hátramaradt zsiradékon a besózott-borsozott csirkemelleket is megpirítjuk. A sült baconöket és csirkét felkockázzuk, miután kihűltek, és félretesszük.
  3. A zsiradékon picit megfonnyasztjuk a felszeletelt fokhagymákat, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, és jól összekeverjük. 1-2 percig hagyjuk főni, közben kevergetjük.
  4. Hozzáadjuk a spenótot és a tejfölt, majd ismételten jól összekavarjuk. Ízesítjük szárított oregánóval. Mikor már a spenót kezd fonnyadni, hozzáadjuk a felkockázott húsokat is és a reszelt sajtot. Kettőt-hármat még keverünk rajta, hogy elolvadjon a sajt, majd hozzáadjuk a leszűrt spagettit is.
  5. Tálaláskor reszelhetünk még rá sajtot.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2320
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy külföldi oldalon láttam meg a recept videóját. Kissé átalakítottam a konyhámban található hozzávalókhoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...