Baconbe göngyölt aszalt szilva
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
-
68g bacon267 kcal
-
50g aszalt szilva120 kcal
-
13g kecskesajt46 kcal
Összesen
433
kcal
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
-
272g bacon1069 kcal
-
200g aszalt szilva480 kcal
-
50g kecskesajt182 kcal
Összesen
1731
kcal
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
-
52.1g bacon205 kcal
-
38.3g aszalt szilva92 kcal
-
9.6g kecskesajt35 kcal
Összesen
332
kcal
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.1 g
Zsír
-
Összesen 29.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 55 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 870.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 63 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 194 mg
-
Nátrium 564 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 52.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 58 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 207 micro
-
β-crypt 47 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 74 micro
Összesen
433
kcal
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 52.3 g
Zsír
-
Összesen 116.7 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 219 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3481.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 57 mg
-
Kálcium 251 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 132 mg
-
Foszfor 777 mg
-
Nátrium 2254 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 127.8 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 211.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 311 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 55 micro
-
K vitamin: 120 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 230 micro
-
α-karotin 114 micro
-
β-karotin 827 micro
-
β-crypt 186 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 296 micro
Összesen
1731
kcal
- 10% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 22.4 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 666.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 432 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.5 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 40.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 22 micro
-
β-karotin 158 micro
-
β-crypt 36 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 57 micro
Összesen
332
kcal
Hozzávalók
-
16 szelet bacon
-
20 dkg aszalt szilva
Elkészítés
- A sajtot kis kockákra vágjuk, majd az aszaltszilvák közepébe csomagoljuk.
- Beletekerjük baconbe és fogpiszkálóval átszúrjuk.
- 200 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük. A sütési idő felénél, kb. 10 perc után érdemes megforgatni, hogy mindkét oldala egyformán megpiruljon.
- Salátával tálaljuk.
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 699
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 32
- Össznézettség: 82117
- Feltöltés dátuma: 2008. április 22.
Ajánló
Érdemes jó minőségű aszaltszilvát használni, mert abban lehet ügyesen elrejteni a sajtot, hogy a sütésnél minél kevésbé folyjon ki. Hidegen is finom!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Az egyik barátom kis lövedékeknek nevezte őket:)