r
Nosalty Logó

Baconba tekert töltött paprika és paradicsom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Baconba tekert töltött paprika és paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 532 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1592 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 79 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1578 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    483 mg
  • Nátrium
    653 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    502.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    515 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    290 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    220 micro
  • β-karotin
    4255 micro
  • β-crypt
    926 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    823 micro
Összesen 532 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    81.6 g

Zsír

  • Összesen
    101 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4733.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    969 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    1450 mg
  • Nátrium
    1960 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.7 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1507.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1546 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    870 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    455 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    466 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    659 micro
  • β-karotin
    12765 micro
  • β-crypt
    2777 micro
  • Likopin
    13894 micro
  • Lut-zea
    2468 micro
Összesen 1592 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    236.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    637 micro
  • β-crypt
    139 micro
  • Likopin
    693 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 79 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajt felét kis kockára vágjuk, a többit lereszeljük.
  2. A hagymákat aprítjuk, olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a karikára vágott chilit és a darált húst. Fehéredésig sütjük állandó kavarás mellett.
  3. Áttesszük egy keverőtálba, ráütünk egy tojást, beletesszük a sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, fűszerezzük, összekeverjük.
  4. A paprikáknak levágjuk a sapkáját, a magházat eltávolítjuk. A paradicsomoknak levágjuk a tetejét, a belsejét kivágjuk, a masszához adjuk, és újból összekeverjük.
  5. A masszát beletöltjük a paprikákba és a paradicsomokba, betekerjük mind a baconba, és belehelyezzük egy olajos serpenyőbe, köré teszünk kockára vágott krumplikat, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, letakarjuk alufóliával, és berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  6. 30 perc után levesszük a fóliát, szórunk rájuk reszelt sajtot és továbbsütjük, majd áttesszük grill fokozatra 200 C fokra, a végén megemeljük 220 C fokra, míg szépen megpirul.
  7. Tálalunk. Egy paprika, egy paradicsom és krumpli.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1607
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Sok finomság együtt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...