r
Nosalty Logó

Ázsiai csirkemell zöldspárgával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Ázsiai csirkemell zöldspárgával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 757 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 89 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    710.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    295.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    725 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1122 micro
Összesen 379 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.6 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    903 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    590.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    1450 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2244 micro
Összesen 757 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    166.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    170 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 89 kcal

Elkészítés

  1. A húst kb. 4 cm-es darabokra vágjuk. 4 ek chiliszószt elkeverünk az ötfűszer-keverékkel, majd hozzákeverjük a húst, és kb. 10 percig hagyjuk pácolódni.
  2. A spárgát megtisztítjuk, a végeket levágjuk, majd srégen 3 cm hosszúságú darabokra vágjuk.
  3. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olaj felét. Hozzáadjuk a húst, magas hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk, sózzuk. Közepes hőmérsékleten további 7 percig sütjük, kivesszük.
  4. A maradék olajat a pecsenyezsírhoz adjuk, felforrósítjuk, rászórjuk a spárgát, és közepes hőmérsékleten kb. 8-10 percig sütjük. A spárgához kavarjuk a maradék 1 ek chiliszószt, sóval fűszerezzük.
  5. A spárgához adjuk a húst, felmelegítjük. Megszórjuk korianderzölddel.
  • Sütés ideje: 22 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 296
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 21386
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mielőtt a maradék chiliszószt a spárgához adnánk, megszórhatjuk a spárgát 1 ek szezámmaggal is.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...