Avokádós baracklekvár
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
143g avokádó169 kcal
-
375g nektarin150 kcal
-
375g őszibarack140 kcal
-
250g befőzőcukor968 kcal
Összesen
1427
kcal
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
570g avokádó675 kcal
-
1500g nektarin601 kcal
-
1500g őszibarack562 kcal
-
1000g befőzőcukor3870 kcal
Összesen
5708
kcal
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
12.5g avokádó15 kcal
-
32.8g nektarin13 kcal
-
32.8g őszibarack12 kcal
-
21.9g befőzőcukor85 kcal
Összesen
125
kcal
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 17.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 384.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 57 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 216 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 329.3 g
-
Cukor 307 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 696.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 123 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 39 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 117 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 25 micro
-
β-karotin 1160 micro
-
β-crypt 605 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1057 micro
Összesen
1427
kcal
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 36 g
Zsír
-
Összesen 69.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 43 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1537.7 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 229 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 375 mg
-
Foszfor 862 mg
-
Nátrium 40 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1317.2 g
-
Cukor 1229 mg
-
Élelmi rost 73 mg
VÍZ
-
Összesen 2784.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 492 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 30 mg
-
C vitamin: 211 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 156 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 34 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 468 micro
-
Kolin: 232 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 101 micro
-
β-karotin 4642 micro
-
β-crypt 2421 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4228 micro
Összesen
5708
kcal
- 1% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 0.8 g
Zsír
-
Összesen 1.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 33.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 19 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.8 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 60.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 102 micro
-
β-crypt 53 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 93 micro
Összesen
125
kcal
Hozzávalók
-
3 közepes db avokádó
-
1.5 kg nektarin
-
1.5 kg őszibarack
-
1 kg befőzőcukor
Elkészítés
- Gyümölcsöket meghámozzuk, összeturmixoljuk.
- Cukorral összekeverjük, és gyakori kevergetés mellett sűrűre főzzük, majd üvegekbe merítjük.
- Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 10
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 336
- Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Nálunk anyukám a lekvár-kísérletező.