Aszalt szilvás bacon 2.
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
50g bacon197 kcal
-
50g aszalt szilva120 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
317
kcal
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
200g bacon786 kcal
-
200g aszalt szilva480 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1266
kcal
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
50g bacon197 kcal
-
50g aszalt szilva120 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
317
kcal
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 18.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 557.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 377 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.9 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 38.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 197 micro
-
β-crypt 47 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 74 micro
Összesen
317
kcal
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.7 g
Zsír
-
Összesen 75 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 132 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2229.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 98 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 108 mg
-
Foszfor 470 mg
-
Nátrium 1506 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 127.8 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 155.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 100 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 119 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 114 micro
-
β-karotin 788 micro
-
β-crypt 186 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 296 micro
Összesen
1266
kcal
- 8% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 18.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 557.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 377 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.9 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 38.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 197 micro
-
β-crypt 47 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 74 micro
Összesen
317
kcal
Hozzávalók
-
200 g bacon
-
200 g aszalt szilva
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A baconbe belecsavarjuk az aszalt szilvát, és sózzuk, borsozzuk.
- Fogvájóval átszúrjuk, és tepsiben készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 52
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7369
- Feltöltés dátuma: 2011. február 13.
Ajánló
Aki szereti az édeset és a sósat együtt!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Vendéglátó suliban tanultam!