Amerikai rakott zöldbab
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Butters
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
200g zöldbab55 kcal
-
100g főzőtejszín131 kcal
-
0 kcal
-
40g sajt141 kcal
Összesen
327
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
1000g zöldbab273 kcal
-
500g főzőtejszín655 kcal
-
0 kcal
-
200g sajt704 kcal
Összesen
1632
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
58.2g zöldbab16 kcal
-
29.1g főzőtejszín38 kcal
-
0 kcal
-
11.6g sajt41 kcal
Összesen
95
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.9 g
Zsír
-
Összesen 23.2 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 84 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1101.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 432 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 285 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.8 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 257.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 285 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 220 micro
-
α-karotin 121 micro
-
β-karotin 701 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1126 micro
Összesen
327
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 79.3 g
Zsír
-
Összesen 115.8 g
-
Telített zsírsav 69 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 421 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5506.2 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 50 mg
-
Kálcium 2161 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 318 mg
-
Foszfor 1529 mg
-
Nátrium 1426 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 84 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1288.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1423 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 112 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 390 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 341 micro
-
Kolin: 259 mg
-
Retinol - A vitamin: 1101 micro
-
α-karotin 607 micro
-
β-karotin 3503 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5632 micro
Összesen
1632
kcal
- 5% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.6 g
Zsír
-
Összesen 6.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 320.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 126 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 83 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 75 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 64 micro
-
α-karotin 35 micro
-
β-karotin 204 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 328 micro
Összesen
95
kcal
Hozzávalók
-
1 kg zöldbab
-
5 dl főzőtejszín
-
1 csomag gombásmártás-alap
-
200 g sajt
Elkészítés
- Először a gyorsfagyasztott babot megfőzzük. Utána a tejszínt elkeverjük a gombaleves porral (3-4 adagos tasakot választunk).
- Összeforgatás után megszórjuk reszelt sajttal, majd beküldjük a sütőbe pirulni.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 0
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 11
- Feltöltés dátuma: 2024. november 24.
Receptjellemzők
Butters
2 recept
Klasszikus amerikai Thanksgiving köret, magyar honból elérhető alapanyagokkal.