Ágyas pálinka 2. - aszalt gyümölcsös
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
bokine
adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
125g pálinka289 kcal
-
30 kcal
-
13g aszalt szilva30 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
Összesen
349
kcal
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
500g pálinka1155 kcal
-
121 kcal
-
50g aszalt szilva120 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
Összesen
1396
kcal
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
83.3g pálinka193 kcal
-
8.3g aszalt sárgabarack20 kcal
-
8.3g aszalt szilva20 kcal
-
0g fahéjrúd0 kcal
-
0g szegfűszeg0 kcal
Összesen
233
kcal
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.7 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 49.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 24 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.8 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 91 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 320 micro
-
β-crypt 12 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
349
kcal
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 0.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 196.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 95 mg
-
Nátrium 11 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63.3 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 363.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 110 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 1279 micro
-
β-crypt 47 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 74 micro
Összesen
1396
kcal
- 1% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.5 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 32.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 16 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 213 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
233
kcal
Hozzávalók
-
5 dkg aszalt sárgabarack
-
5 dkg aszalt szilva
-
2 db szegfűszeg
Elkészítés
- A hozzávalókra ráöntjük a pálinkát, zárható széles szájú üvegbe rakjuk és naponta összerázzuk.
- Három-négy hétig a gyümölcságyon hagyjuk, majd szép üvegekbe töltjük és kínáljuk.
- Receptkönyvben: 109
- Tegnapi nézettség: 12
- 7 napos nézettség: 85
- Össznézettség: 60047
- Feltöltés dátuma: 2010. november 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
bokine
76 recept
A kép jobb oldalán a karácsonyi előkészület szüleményei, narancslekvár, marinált és kandírozott narancs és az ágyas pálinka. Ezekhez idő kell, ezért szeretem előre elkészíteni. De feltétlenül el kell dugni, mert valami oknál fogva párolog és fogy:-D