HIRDETÉS

Pucold és apritsad odakint ! Ha szemüveget teszel fel közben, elviselhetöbb. A rágótól a könnytermelês növekszik ?

3 hónappal később

Én a hűtőbe teszem,akár a mélyhűtőbe is lehet 1-2 percig.Megdermed benne az illóolaj és nem fog csípni!

Tök egyszerű módszer, ha magad mellé állítasz egy asztali ventilátoros hősugárzót.
Nyáron hideget , télen meleget fúj az arcodra. Semmit nem lehet érezni a hagymából.
Nyáron egy padlón álló ventilátort használok , úgy 1 méter távolságra állítva.

17 nappal később

A legegyszerűbb, ha miután leszedted a száraz héját, a két véhét pedig levágtad, bele kell tenni a egy vízzel teli lábosba. Ott néhány perc alatt kioldódig az fehér, tejszerű nedv, ami a szemet csípi. Utána már szeletelheted. Lehet, hogy egy picit még csípni fog, de a nagyja már a vízben feloldódik, így tűrhető lesz a pucolás.

12 nappal később

Én folyóvíz alatt pucolom. Soha nem csípte még a szemem.

HIRDETÉS

2 hónappal később

nekem anno a konyhásnéni mondta, hogy ha hideg vizet veszek a számba és úgy dolgozok a hagymával, nem fog csípni. időközönként cserélni kell, mert poshad. lehet, hogy csak "babona", lehet, hogy tényleg hat. ha nagyon csípős hagymám van, néha szoktam alkalmazni már csak a móka kedvéért is :smile:

2 hónappal később

Éles kés. NAGYON éles kés. Az a megoldás.

4 hónappal később

ne beszélj közbe és az orrodon vegyél csak levegőt

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS