A sütéshez előkészített, megtisztított szárnyast konyhai papírtörlővel töröljük nagyon szárazra. Minél több nedvességet itatunk le a bőréről, annál ropogósabb lesz a külseje.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogy süssek húst sütőzacskóban? | húsok sütése | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |
Mit tegyek, ha rágósra sült a hús? | húsok sütése | 0 | 5.3ezer | '16 Feb |
Mitől lesz omlós az oldalas? | húsok sütése | 1 | 3.2ezer | '16 Jan |
Milyen a jó steak? | húsok sütése | 0 | 1.5ezer | '17 Jun |
Mitől lesz finom pörkös a sült hús? | húsok sütése | 0 | 2.1ezer | '15 Nov |