Sütőzacskó használatával a zsírszegényebb húsok garantáltan nem száradnak ki, és locsolgatni sem kell sütés közben. Ha többféle húst pakolunk a tasakba, arra figyeljünk, hogy vegyítve legyenek belepakolva. Mehetnek bele darab vagy egész húsok, töltve vagy töltelék nélkül. Egy biztos, a végeredmény elképesztően omlós, puha hús lesz. Van, aki a fasírtgolyókat is sütőfóliában készíti: löttyintsünk alájuk egy kis vizet, zárjuk le a tasakot, és irány a sütő.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan ne repedjen ki a hurka, kolbász? | húsok sütése | 0 | 3.4ezer | '15 Nov |
Milyen a jó steak? | húsok sütése | 0 | 1.5ezer | '17 Jun |
Hogyan süssek szép szalonnát? | húsok sütése | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Hogyan ízesítsem az oldalast? | húsok sütése | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogyan ne száradjon ki a hús sütés közben? | húsok sütése | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |