Bejelentkezés:
Praktikák
maradékból
A maradékból kategória bemutatása
(
1
)
Mit csináljak a maradék mézzel az üveg alján?
(
3
)
Mit lehet kezdeni a maradék húslevessel?
(
2
)
A megszáradt bejglit mire használhatom?
(
2
)
Mit kezdjek a maradék hússal?
(
2
)
Hogyan tudnám felhasználni a hűtőben árválkodó maradék krumplipürét?
(
1
)
Mire használjam a maradék főtt rizst?
(
6
)
Mire használható a burgonya és tészta főzőleve?
(
2
)
Mit csináljak a maradék paradicsommal passzírozás után?
(
3
)
Mit csináljak a maradék borral?
(
2
)
Hogyan hasznosítsam a régi zöldségeket?
(
1
)
Mit csináljak a maradék mogyoróvajjal az üveg alján?
(
1
)
Mit csináljak a majonézzel az üveg alján?
(
1
)
Mire használjam a retek levelét?
(
1
)
Mire használjam a sört?
(
1
)
Mire használjam a zöldségek főzőlevét?
(
1
)
Mire jó a kávézacc?
(
2
)
Mire jó a lencse főzőleve?
(
1
)
Mire lehet jó a megmaradt sonkalé?
(
1
)
Mit kezdjek a maradék főtt zöldbabbal?
(
1
)
Mit kezdjek a maradék lencsefőzelékkel?
(
1
)
Mi készülhet még a száraz bagettből?
(
1
)
Maradék mézeskalácsból mit készíthetek?
(
1
)
Mit készíthetek a kovászos uborka levéből?
(
1
)
következő oldal →