Rákpaszta

Rákpaszta

Leírás

Az ázsiai konyha kedvelt alapanyaga, erjesztett garnélából készítik. Íze sós, illata jellegzetes, leginkább curryk és rizsételek készítésekor használják. Kapható folyékony és paszta formában.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Jól becsomagolva, hűtőben.

100g Rákpaszta

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm rákpaszta?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

8 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!