Pálmazsír

Pálmazsír

Leírás

Növényi zsiradék, amit az olajpálma termésének gyümölcshéjából nyernek. Szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, 30°C fölött olvad. A pálmazsír a margarinok alapvető összetevője, de kozmetikai ipar is használja. Használhatjuk húsételek sütésére napraforgó olaj helyett, vagy sütemények, krémek előállításához margarin helyett.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Pálmazsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

98 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pálmazsír?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

53 g

egyszeresen telített zsírsav

37 g

többszörösen telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

5 találat

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...