Pálmazsír
Leírás
Növényi zsiradék, amit az olajpálma termésének gyümölcshéjából nyernek. Szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, 30°C fölött olvad. A pálmazsír a margarinok alapvető összetevője, de kozmetikai ipar is használja. Használhatjuk húsételek sütésére napraforgó olaj helyett, vagy sütemények, krémek előállításához margarin helyett.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Pálmazsír
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
98 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
53 g
egyszeresen telített zsírsav
37 g
többszörösen telített zsírsav
8 g
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok