Ördöghal

Ördöghal

Leírás

Nagy és ijesztő fejű mélytengeri hal, aminek csak farokrésze kerül forgalomba. Fehér húsa kissé édeskés, a homár ízéhez hasonlító. Párolva vagy sütve a legfinomabb.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Mielőbb készítsük el, addig is (jégágyon) a hűtőben tartsuk.

100g Ördöghal

fehérjetartalom

14.48 g

zsírtartalom

25001.19 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

83.24 g

gramm Ördöghal?

Top ásványi anyagok

Foszfor

200 mg

Magnézium

21 mg

Nátrium

18 mg

Kalcium

8 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.24 g

Niacin - B3 vitamin

2.1 mg

C vitamin

1 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.15 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

14.48 g

Zsír

telített zsírsav

0.34 g

egyszeresen telített zsírsav

0.24 g

többszörösen telített zsírsav

0.61 g

koleszterin

25 g

ásványi anyagok

Kalcium

8 mg

Vas

0.32 mg

Magnézium

21 mg

Foszfor

200 mg

Nátrium

18 mg

Cink

0.41 mg

Réz

0.028 mg

Mangán

0.024 mg

Szelén

36.5 µg

szénhidrát

víz

83.24 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.025 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.06 mg

Niacin - B3 vitamin

2.1 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.15 mg

Folát

7 µg

Retinol

12 µg

B12 vitamin

0.9 µg

A vitamin

12 µg

C vitamin

1 mg

B6 vitamin

0.24 g

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...