Mogyorós puding

Mogyorós puding

Leírás

A puding egy tejjel készült édesség, amelyet fogyaszthatunk magában desszertként, de felhasználhatjuk édes sütemények alapanyagaként is. Általában készen vásárolt pudingporból készül tej, illetve szükség esetén cukor vagy egyéb édesítőszer hozzáadásával. A pudingporok alapvető összetevői: kukoricakeményítő, só, aroma- és színezőanyagok. Számos különböző ízesítésű pudingport készítenek, ezek egyike a mogyoró ízű pudingpor. Mogyoró ízű pudingporból kapható hozzáadott cukrot tartalmazó, és tej hozzáadásával, főzés nélkül elkészíthető változat, illetve cukor hozzáadása nélkül készült főzést igénylő por is. A cukrot nem tartalmazó pudingokat cukorbetegek is fogyaszthatják, a főzés során használt cukor diabetikus édesítőszerrel is helyettesíthető.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Mogyorós puding

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

2 g

szénhidráttartalom

19 g

víztartalom

0 g

gramm mogyorós puding?

Top ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

telített zsírsav

2 g

ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

szénhidrát

cukor

16 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...