Licsi konzerv
Leírás
A kínai nyelvből eredő nevű licsi szezonja igen rövid, ezért a trópusi gyümölcsöt konzerv változatában a világ számos részére exportálják. Általában édességként vagy kész húsételek mellé kínálják. fotó: flickr / chooyutsing http://www.flickr.com/photos/25802865@N08/304301802
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Felbontás után hűtőben még egy-két napig eláll, de célszerű azonnal elfogyasztani.
100g Licsi konzerv
fehérjetartalom
0.83 g
zsírtartalom
0.351 g
szénhidráttartalom
16.53 g
víztartalom
81.76 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
31 mg
Magnézium
10 mg
Kalcium
5 mg
Nátrium
1 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.1 g
C vitamin
71.5 mg
Kolin
7.1 mg
Niacin - B3 vitamin
0.603 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.83 g
Zsír
telített zsírsav
0.099 g
egyszeresen telített zsírsav
0.12 g
többszörösen telített zsírsav
0.132 g
ásványi anyagok
Kalcium
5 mg
Vas
0.31 mg
Magnézium
10 mg
Foszfor
31 mg
Nátrium
1 mg
Cink
0.07 mg
Réz
0.148 mg
Mangán
0.055 mg
Szelén
0.6 µg
szénhidrát
rost
1.3 g
cukor
15.23 g
víz
81.76 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.011 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.065 mg
Niacin - B3 vitamin
0.603 mg
Folát
14 µg
Kolin
7.1 mg
E vitamin
0.07 mg
K vitamin
0.4 µg
C vitamin
71.5 mg
B6 vitamin
0.1 g