Licsi konzerv

Licsi konzerv

Leírás

A kínai nyelvből eredő nevű licsi szezonja igen rövid, ezért a trópusi gyümölcsöt konzerv változatában a világ számos részére exportálják. Általában édességként vagy kész húsételek mellé kínálják. fotó: flickr / chooyutsing http://www.flickr.com/photos/25802865@N08/304301802

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben még egy-két napig eláll, de célszerű azonnal elfogyasztani.

100g Licsi konzerv

fehérjetartalom

0.83 g

zsírtartalom

0.351 g

szénhidráttartalom

16.53 g

víztartalom

81.76 g

gramm licsi konzerv?

Top ásványi anyagok

Foszfor

31 mg

Magnézium

10 mg

Kalcium

5 mg

Nátrium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.1 g

C vitamin

71.5 mg

Kolin

7.1 mg

Niacin - B3 vitamin

0.603 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.83 g

Zsír

telített zsírsav

0.099 g

egyszeresen telített zsírsav

0.12 g

többszörösen telített zsírsav

0.132 g

ásványi anyagok

Kalcium

5 mg

Vas

0.31 mg

Magnézium

10 mg

Foszfor

31 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.07 mg

Réz

0.148 mg

Mangán

0.055 mg

Szelén

0.6 µg

szénhidrát

rost

1.3 g

cukor

15.23 g

víz

81.76 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.011 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.065 mg

Niacin - B3 vitamin

0.603 mg

Folát

14 µg

Kolin

7.1 mg

E vitamin

0.07 mg

K vitamin

0.4 µg

C vitamin

71.5 mg

B6 vitamin

0.1 g

4 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...