Halgerinc
Leírás
A különféle halak gerince többféleképpen is felhasználható, mégis, filézés után általában a kukában végzi feldolgozás nélkül. Főzhetünk belőle sűrű alaplevet zöldségekkel és fűszerekkel, így elkerülhetjük a leveskocka, halászlékocka használatát. Levest is készíthetünk halgerincből, így az eredmény enyhén (bizonyos halak esetében, pl. lazacnál erősebben) halízű leves lesz. Halgerincből, illetve a csigolyákból nyakláncot is készítenek.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Halgerinc
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok