Füstölt libamell

Füstölt libamell

Leírás

A libamellet bőrrel együtt füstölik. Hasonlóan más füstölt húsokhoz kiválóan használható sűrű bab- vagy lencselevesekben, de vékonyra szeletelve saláták, hidegtálak alapanyaga is lehet.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös száraz; helyen. Lehetőleg kamrában, ha nincs, hűtőben.

100g Füstölt libamell

fehérjetartalom

25.16 g

zsírtartalom

91019.64 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

51.95 g

gramm füstölt libamell?

Top ásványi anyagok

Foszfor

270 mg

Nátrium

70 mg

Magnézium

22 mg

Kalcium

13 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.37 g

Kolin

66.5 mg

Niacin - B3 vitamin

4.168 mg

E vitamin

1.74 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

25.16 g

Zsír

telített zsírsav

6.87 g

egyszeresen telített zsírsav

10.25 g

többszörösen telített zsírsav

2.52 g

koleszterin

91 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

2.83 mg

Magnézium

22 mg

Foszfor

270 mg

Nátrium

70 mg

Cink

2.62 mg

Réz

0.264 mg

Mangán

0.023 mg

Szelén

21.8 µg

szénhidrát

víz

51.95 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.077 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.323 mg

Niacin - B3 vitamin

4.168 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.53 mg

Folát

2 µg

Kolin

66.5 mg

Retinol

21 µg

E vitamin

1.74 mg

D vitamin

3 µg

K vitamin

5.1 µg

B12 vitamin

0.41 µg

A vitamin

21 µg

B6 vitamin

0.37 g

4 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...