Füstölt libamell
Leírás
A libamellet bőrrel együtt füstölik. Hasonlóan más füstölt húsokhoz kiválóan használható sűrű bab- vagy lencselevesekben, de vékonyra szeletelve saláták, hidegtálak alapanyaga is lehet.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös száraz; helyen. Lehetőleg kamrában, ha nincs, hűtőben.
100g Füstölt libamell
fehérjetartalom
25.16 g
zsírtartalom
91019.64 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
51.95 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
270 mg
Nátrium
70 mg
Magnézium
22 mg
Kalcium
13 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.37 g
Kolin
66.5 mg
Niacin - B3 vitamin
4.168 mg
E vitamin
1.74 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
25.16 g
Zsír
telített zsírsav
6.87 g
egyszeresen telített zsírsav
10.25 g
többszörösen telített zsírsav
2.52 g
koleszterin
91 g
ásványi anyagok
Kalcium
13 mg
Vas
2.83 mg
Magnézium
22 mg
Foszfor
270 mg
Nátrium
70 mg
Cink
2.62 mg
Réz
0.264 mg
Mangán
0.023 mg
Szelén
21.8 µg
szénhidrát
víz
51.95 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.077 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.323 mg
Niacin - B3 vitamin
4.168 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.53 mg
Folát
2 µg
Kolin
66.5 mg
Retinol
21 µg
E vitamin
1.74 mg
D vitamin
3 µg
K vitamin
5.1 µg
B12 vitamin
0.41 µg
A vitamin
21 µg
B6 vitamin
0.37 g