Félszáraz rosé
Leírás
A rosé egy speciális borfajta, amelynek készítése során a kékszőlők fehér mustját a vörösborokénál jóval rövidebb ideig áztatják a törkölyön, így a szemek héjában levő színanyagok kevésbé tudnak kioldódni. A világ bortermelésének mindössze 3-4%-át teszik ki a rosé borok és ez a mennyiség fedezi is a szükségleteket. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félszáraz borok cukortartalma 4-12 g/l. Fogyaszthatjuk aperitifnek, könnyű saláták, halételek mellé, esetleg desszertekhez.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös helyen.
100g Félszáraz rosé
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.31 g
víztartalom
86.94 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.94 g
vitaminok