Csirkefarhát
Leírás
A csirke nyaktövétől a gerincen majd a medencecsonton át húzódó bordás része, mely a püspökfalatban végződik. A húsboltok legkelendőbb portékája, melyből kitűnő levest lehet főzni, valamint sütve és pörköltnek is finom fogás. A farhát népszerűségét olcsó ára is indokolja.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, hosszabb időn át mélyhűtőben.
100g Csirkefarhát
fehérjetartalom
14.05 g
zsírtartalom
79026.73 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
58.1 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
113 mg
Nátrium
64 mg
Magnézium
15 mg
Kalcium
13 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.19 g
Niacin - B3 vitamin
4.835 mg
C vitamin
1.6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.819 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
14.05 g
Zsír
telített zsírsav
8.34 g
egyszeresen telített zsírsav
12.25 g
többszörösen telített zsírsav
6.14 g
koleszterin
79 g
ásványi anyagok
Kalcium
13 mg
Vas
0.94 mg
Magnézium
15 mg
Foszfor
113 mg
Nátrium
64 mg
Cink
1.26 mg
Réz
0.047 mg
Mangán
0.018 mg
Szelén
12.1 µg
szénhidrát
víz
58.1 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.051 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.116 mg
Niacin - B3 vitamin
4.835 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.819 mg
Folát
6 µg
Retinol
75 µg
E vitamin
0.37 mg
K vitamin
2.4 µg
B12 vitamin
0.25 µg
A vitamin
75 µg
C vitamin
1.6 mg
B6 vitamin
0.19 g