Céklapor

Céklapor

Leírás

A céklapor 100%-ban természetes ételszínezék: rózsaszín, bíbor vagy vörös ételekhez adható. Rengeteg vitamint (pl.: C, B1, B2, B6), és számos ásványi anyagot (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) tartalmaz. Krémek, sütemények, torták, tészták, egyéb ételek színezésére, italok, frissítők, gyümölcs- és zöldséglevek további színezésére és ízesítésére használható.

Mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

hideg helyen

100g Céklapor

fehérjetartalom

20 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

80 g

víztartalom

0 g

gramm céklapor?

Top ásványi anyagok

Magnézium

260 mg

Vas

8 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

20 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

8 mg

Magnézium

260 mg

szénhidrát

rost

20 g

cukor

40 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek