Céklapor
Leírás
A céklapor 100%-ban természetes ételszínezék: rózsaszín, bíbor vagy vörös ételekhez adható. Rengeteg vitamint (pl.: C, B1, B2, B6), és számos ásványi anyagot (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) tartalmaz. Krémek, sütemények, torták, tészták, egyéb ételek színezésére, italok, frissítők, gyümölcs- és zöldséglevek további színezésére és ízesítésére használható.
Mikor vegyem
bármikor
hogyan tároljam
hideg helyen
100g Céklapor
fehérjetartalom
20 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
80 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Magnézium
260 mg
Vas
8 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
20 g
Zsír
ásványi anyagok
Vas
8 mg
Magnézium
260 mg
szénhidrát
rost
20 g
cukor
40 g
vitaminok