10 recept, amiben a hús és a zöldségek együtt sülnek omlósra

Mi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!

Zöldségekkel sült húsokat állítunk glédába, melyek közül csak választanod kell: sörös marhapofa, gombával sült oldalas, vadas csirkecomb a tepsiból, burgundi marha, csirkerakottas... van itt minden, mert a zöldségekkel sült húsok nagy kedvenceink:

  1. 1.

    Oldalas mézes pirított gombával és tejszínes répaszósszal

  2. 2.

    Marharagu egyszerűen

  3. 3.

    Burgundi marha krumplinudlival

  4. 4.

    Boros pecsenye

  5. 5.

    Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel

  6. 6.

    Karalábészószban sült provanszi csirke

  7. 7.

    Guinness sörben sült marhapofa

  8. 8.

    Tepsis csirkecombok vadasan

  9. 9.

    Kólás kacsa

  10. 10.

    Csirkerakottas sült zöldségekkel, ahogyan Katona Zsuzsi készíti

Még több csőben sült hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk