r
Nosalty Logó

Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 891 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 5349 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 153 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46 g

Zsír

  • Összesen
    67.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    218 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1166.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    628 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    367.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    517 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    1650 micro
  • β-karotin
    3939 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 891 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    276 g

Zsír

  • Összesen
    403.7 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    178 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    1308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7000.9 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    293 mg
  • Kálcium
    570 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    496 mg
  • Foszfor
    3766 mg
  • Nátrium
    1787 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.9 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    2207.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3101 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    163 mg
  • D vitamin:
    285 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    698 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    719 micro
  • α-karotin
    9903 micro
  • β-karotin
    23635 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 5349 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    281 micro
  • β-karotin
    671 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 153 kcal

Elkészítés

  1. A kacsákat fedeles tepsibe rakjuk, sózzuk, megszórjuk friss rozmaringgal és lefedve egy órát elősütjük. Ezalatt a zöldségeket karikára vágjuk, a gombákat negyedeljük, a hagymákat felezzük és szeleteljük.
  2. Mustárral összekeverjük őket és az elősütött kacsa mellé tesszük. Visszatoljuk a sütőbe és további 1-1,5 órát fedő alatt sütjük. Amikor aranybarnára pirult a hús, kivesszük őket és a zöldséges gombát egy edénybe szedjük, majd liszt és tejszín keverékével behabarjuk.
  3. A kacsát a gombás zöldséges raguval és tarhonyával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 2466
  • Feltöltés dátuma: 2022. június 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel
Gombagasztro 357 recept

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...