Tamás hagyományos salátát készített: az uborkát meghámozta, vékonyan felszeletelte, lesózta, és hagyta, hogy levet eresszen. Eközben elkészítette a fokhagymás salátaöntetet. Patrícia merészebb vállalkozásba kezdett: a hámozatlan uborkát negyedelte, középről a magos részt eltávolította, és zöldséghámozóval leheletvékony szeletekre vágta. Küllemre talán nyerő lett volna az elgondolása, de mivel elég csekély idő állt rendelkezésére, a saláta ízei nem érhettek össze, a párbajban alul maradt. Te hogyan készíted az uborkasalátát? Íme néhány ötlet, ha a műsor után azonnal megkívántad.
-
1.
Uborkasaláta
-
2.
Tejfölös uborkasaláta
-
3.
Tejfölös uborkasaláta Gelevától
-
4.
Uborka saláta kínai kellel
-
5.
Tzatziki Glaser konyhájából
-
6.
Japán uborkasaláta
-
7.
Thai majdnem uborkasaláta
-
8.
Avokádós-citromos uborkasaláta
-
9.
Gránátalmás uborkasaláta
-
10.
Korianderes uborkasaláta
Az uborkasalátát tálald egy szép salátás tálban. A Jófogáson találsz jó áron! Szuper, megnézem!