9 tündérszép torta annak, akinek nyár végén van a szülinapja

Szülinapi tortát sütni mindig nagy feladat, még akkor is, ha tudod, mi az ünnepelt szíve vágya. Melyik a legjobb recept? És milyet süss, ha újítanál? Nyár végefele is elérhető alapanyagokat és tortavariációkat választottunk!

Szülinapi torta kellene neked, mert nem szeretnél rendelni? Segítünk, és olyan receptekkel kedveskedünk, melyektől fülig ér majd az ünnepelt szája. Szépek, finomak, különlegesek, nyáriasak mind: melyik torta jöhet?

  1. 1.

    Cukormentes joghurttorta bogyós gyümölcsökkel

  2. 2.

    Pavlova-torta savanykás citromcurd-del és gyümölcsökkel

  3. 3.

    Könnyed fordított almatorta

  4. 4.

    Barackos túrótorta

  5. 5.

    Óriás piskótatekercs-torta

  6. 6.

    Vegán gyümölcstorta

  7. 7.

    Áfonyás-túrós felfújttorta

  8. 8.

    Málnás ricottatorta

  9. 9.

    Citromkrémes túrótorta

Még több torta recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...