Ennek az olasz, sütés nélküli édességnek valóban szüksége van pár órára, hogy az ízei összeérjenek, és a krémje megszilárduljon. Ha túl korán esünk neki, akkor bizony előfordulhat, hogy szétfolyik a kezünk között. A tetejére kakaószórást viszont csak tálaláskor tegyünk, különben a nagy várakozásban magába szívja a nedvességet, és átázik. A süticsoda leggyakrabban készített gyümölcsös verziója az epermisu. Most ugyan nincs eperszezon, mégis van lehetőség arra, hogy más, banános, gesztenyés és egyéb változatokkal rukkoljunk elő. Nézzük, hogyan!
-
1.
Tiramisu 5. - az "igazi"
-
2.
Banános-csokis tiramisu
-
3.
Tiramisu amarettóval
-
4.
Tiramisu házi piskótával
-
5.
Gesztenyés tiramisu
-
6.
Kókuszos Nutellamisu
-
7.
Fahéjas tiramisu őzgerincben
-
8.
Citromos - limoncellos tiramisu
-
9.
Áfonyamisu