Top 9 tiramisu - a világ egyik legjobb desszertje!

A tiramisunak egy fontos ismérve van - jól be kell hűteni, mielőtt tálalnánk. Tehát, péntek esti feladat: állítsuk össze, hogy szombaton villoghassunk vele a család előtt!

Ennek az olasz, sütés nélküli édességnek valóban szüksége van pár órára, hogy az ízei összeérjenek, és a krémje megszilárduljon. Ha túl korán esünk neki, akkor bizony előfordulhat, hogy szétfolyik a kezünk között. A tetejére kakaószórást viszont csak tálaláskor tegyünk, különben a nagy várakozásban magába szívja a nedvességet, és átázik. A süticsoda leggyakrabban készített gyümölcsös verziója az epermisu. Most ugyan nincs eperszezon, mégis van lehetőség arra, hogy más, banános, gesztenyés és egyéb változatokkal rukkoljunk elő. Nézzük, hogyan!

  1. 1.

    Tiramisu 5. - az "igazi"

  2. 2.

    Banános-csokis tiramisu

  3. 3.

    Tiramisu amarettóval

  4. 4.

    Tiramisu házi piskótával

  5. 5.

    Gesztenyés tiramisu

  6. 6.

    Kókuszos Nutellamisu

  7. 7.

    Fahéjas tiramisu őzgerincben

  8. 8.

    Citromos - limoncellos tiramisu

  9. 9.

    Áfonyamisu

Olvastad már?

Készítsünk mascarponét otthon!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...