Legyen az fagyasztott tőkehalfilé, tonhalkonzerv, szardínia vagy akár nyersen füstölt makréla, bármelyik alapanyagot könnyedén beszerezhetjük a hozzánk legközelebbi nagy bevásárlóközpontban vagy szupermarketben. Felhasználásukkal sincs sok macera, a húspogácsák pedig gyorsan elkészülnek a serpenyőben hevített pár cseppnyi olívaolajon.
Top 5 fasírt másképpen
Ki mondta azt, hogy halat csak hétvégén vagy ünnepekkor ehetünk? Egy halfasírtot hét közben is gyorsan összedobhatunk! Nem kell hozzá, csak némi zöldsaláta, és kész a vacsora.
Legyen az fagyasztott tőkehalfilé, tonhalkonzerv, szardínia vagy akár nyersen füstölt makréla, bármelyik alapanyagot könnyedén beszerezhetjük a hozzánk legközelebbi nagy bevásárlóközpontban vagy szupermarketben. Felhasználásukkal sincs sok macera, a húspogácsák pedig gyorsan elkészülnek a serpenyőben hevített pár cseppnyi olívaolajon.