Top 11 bulguros fogás

A Konyhafőnök mai adásában hárman párbajoztak, egy kacsamell-bulgur kreációt kellett elkészíteni a versenyzőknek. Szereted a bulgurt? Most figyelj, a legjobb receptek jönnek!

A bulgur a közel-keleti és török konyhában kedvelt alapanyag. Ez a hangzatos nevű élelmiszer nem más, mint tört búza: a búzát előfőzés után megszárítják, majd durvábbra vagy apróra összetörik. Többnyire vegetáriánus fogások készülnek belőle, a török kisir, vagyis csípős-paradicsomos bulgursaláta és a libanoni tabbouleh fő komponense. Köretként, salátában és főfogásban is megállja a helyét. Ha idáig nem ismertétek, netalán nem kedveltétek, összeállításunk után biztosan rákaptok!

  1. 1.

    Tabbouleh citromos csirkével

  2. 2.

    Bulgursaláta kefires öntettel

  3. 3.

    Lencsés bulgur pilav

  4. 4.

    Brokkolis-mogyorós bulgur

  5. 5.

    Kısır

  6. 6.

    Töltött padlizsán 7.- bulgurral töltve

  7. 7.

    Libanoni zöldséges bulgur

  8. 8.

    Mozzarellás bulgursaláta

  9. 9.

    Bazsalikomos-mentás bulgur

  10. 10.

    Spontán rakott padlizsán

  11. 11.

    Grillcsirke gabonával és sült zöldséggel

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Rakott spenótos palacsinta

Dupla spenóttal (a tésztába és a töltelékbe is kerül), rengeteg sajttal és még több besamelmártással csábít jóllakásra ez a rakott palacsinta. A friss zöld levelekből egyszerű, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

4 növény, amit sose ültess magaságyásba

A magaságyás kiépítése több szempontból is előnyös, többek között azért, mert bárhol kialakíthatod, jobb lesz a terméshozam és a minőség, idősek számára pedig kimondottan előnyös, hogy kíméli a térdet és a derekat. Azonban fontos tudni arról, hogy nem minden növényt érdemes magaságyásba költöztetni.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!