Hús nélkül azért még mindig kevés családnál zajlik le a húsvét. Természetesen vega vagy vegán menüsort is érdemes lehet kipróbálni, de egy húsvéti töltött húsra, amit még a nagyinál megszoktunk, nehéz nemet mondani. A jó hír, hogy nem is kell! Pulyka, csirke, pecsenye, sajtos, diós, medvehagymás, minden van a tarsolyunkban az egész családnak! Duci, jól megpakolt töltött húsok húsvétra, a kategória nyertesei pedig alant várnak:
-
1.
Porchetta diós pestóval
-
2.
Túrós-medvehagymás pulykamelltekercs
-
3.
Kijevi csirkemell sütőben sütve
-
4.
Töltött csirkecomb
-
5.
Labancpecsenye
-
6.
Csirkemell medvehagymás-ricottás töltelékkel
-
7.
Aszalt szilvával töltött csirkemell
-
8.
Tojáskrémmel töltött csirkemell rántva
-
9.
Spenótos-ricottás bevagdosott csirkemell
-
10.
Sonkás-sajtos pulykatekercs
Még több töltött hús itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!