9 omlós, tejföltől puhára sült húsétel minden napra, bármikorra

A tejföl a magyar konyha büszkesége, szinte minden ember szerelme, és az alapanyag, ami mindenhez illik. Ezekhez a húsokhoz legalábbis tutira!

  1. 1.

    Békebeli mustáros szelet

  2. 2.

    Vaddisznó vadas zsemlegombóccal

  3. 3.

    Sajtos-burgonyás bundában sült hús

  4. 4.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  5. 5.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  6. 6.

    Marhalábszár vadasan

  7. 7.

    Sajtos-kapros-tejfölös csirkemell

  8. 8.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  9. 9.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...