10 szaftos rizses hús, ami mellé már csak savanyúság kell

A rizses hús egy laktató, viszonylag olcsó és finom fogás, de ami a legfontosabb, hogy minden magyar szívéhez közel áll! Ha te is rég ettél már ilyen finomságot, akkor készíts belőle egy adagot!

Mindannyiunk ízemlékei között ott bujkál a szaftos, paprikás aromájú rizses hús. Nem véletlen, hiszen egy olyan gyorsan összedobható, jól variálható ételről van szó, ami minden magyar család ebédlőasztalán megállja a helyét. Neked melyik rizses hús lesz a nagy kedvenced?

  1. 1.

    Egyszerű bácskai rizses hús

  2. 2.

    Szaftos bácskai rizses hús

  3. 3.

    Fűszeres rizses hús

  4. 4.

    Nagyon paprikás bácskai rizses hús

  5. 5.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  6. 6.

    Édesburgonyás mexikói rizses hús

  7. 7.

    Orosz csirkés pvlov

  8. 8.

    Dirty Rice, avagy a piszkos rizs

  9. 9.

    Rizses-paprikás egytál marhahússal

  10. 10.

    Jambalaya gazdagon

Még több rizses hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...