8 szaftos hússzelet, ami körettel vagy szendvicsben is isteni

Szeretjük a multifunkciós dolgokat, nem? Például egy olyan hússzeletet, ami egyszerre fogyasztható melegen, főételként, majd másnap kihűlve, egy szendvics ölelésében is. Na, ezekből jön most egy csokornyi.

Szaftos hússzeletekből nem lesz hiány: az alábbi gyűjtemény több receptet is felvonultat, amit elkészíthetünk ebédre. Persze itt még nem áll meg a történet, ugyanis ezek a húsok azután, hogy elfogyott mellőlük a köret, azután, hogy kihűltek, és rájuk dermedt az ízes pecsenyezsír, akkor is fogyaszthatóak, például egy ropogós zsemlében. A szendviccsé alakuló szaftos hússzeletek egész garmadája vár, íme!

  1. 1.

    Konfitált karaj

  2. 2.

    Holstein szelet csirkemellből

  3. 3.

    Tökéletes konfitált sertéstarja krémes burgonyapürével és savanyított lilahagymával

  4. 4.

    Lecsós szelet vegyes körettel

  5. 5.

    Achiotés piros csirke

  6. 6.

    Sertésszűz Budapest módra

  7. 7.

    Csirkés "caprese"

  8. 8.

    A kedvenc lecsós szelet

Még több szaftos hússzelet itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!