9 szexi sajtos tészta jócskán túl a sima tejfölös verzión

Sajtos tésztát enni szinte mindig boldogság, még akkor is, ha csak tejfölünk van otthon meg némi reszelt sajtunk. Ha viszont picit több az időnk, és igényünk is van rá, hogy megvariáljuk az ízeket, válasszunk innen receptet!

Sajtos tészta a népnek! Egészen olcsón kihozható, attól függően, mit raksz még rá: lehet gombás, paradicsomos, pestós, rakott, túrós, húsos, spenótos, kérdés, hogy neked melyik sajtos tészta rabolja el a szíved...

  1. 1.

    Gombás-cukkinis lasagne

  2. 2.

    Ízekben gazdag pestós tészta

  3. 3.

    Pirított laskagombás mac&cheese

  4. 4.

    Zöldséges tészta csőben sütve

  5. 5.

    Spenótos-tejszínes rizstészta

  6. 6.

    Gombás carbonara

  7. 7.

    Olasz spenótos tésztatekercs (Rotolo di spinaci)

  8. 8.

    Paradicsomos-túrós lasagne

  9. 9.

    Spenótos tészta csirkével

Még több sajtos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...