9 megnyerő ebédtipp, ha sajtos tésztára vágysz

Sajttal támadunk, és minden tésztafélére rászórjuk, amit csak érünk!

Sajtos tészta gombával, még többféle sajttal, fokhagymásan, cukkinisen? Igen, és még tudjuk fokozni, 9 receptet is mutatunk sajtos tésztára:

  1. 1.

    Pirított laskagombás mac&cheese

  2. 2.

    Gombás-cukkinis lasagne

  3. 3.

    Egyedényes, sajtszószos-fokhagymás spagetti

  4. 4.

    Vega lasagne

  5. 5.

    Lusta spenótos gnocchi

  6. 6.

    Kefírkovászos töltött tészta

  7. 7.

    Paradicsomszószos-gombás tészta

  8. 8.

    Spenótos nudli

  9. 9.

    Krémesen lágy sajtos tészta

Még több sajtos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!