8 szuper sajtos hús, amit falni fog a család

Pofonegyszerű ebéd vagy akár vacsora is lehet a sajtos hús. De ami a legjobb, hogy a kezdő séfek is bátran nekiállhatnak, és biztosan mindenkinek nagy kedvence lesz!

Mit szólnál egy extrán sajtos húshoz, ami garantáltan elcsábítja majd az egész családot? Ha még sosem készítettél korábban sajtos húst, akkor ne hagyd ki a háromsajtos, sajtkrémes és ricottás verziókat se! Sőt, csirkemellel vagy karajjal is elkészítheted az alábbi mennyei recepteket!

  1. 1.

    Háromsajtos csirkecombok baconnel

  2. 2.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  3. 3.

    Sajtkrémes karaj

  4. 4.

    Sajtban sült csirkemell Anditól

  5. 5.

    Turbó csirkemell

  6. 6.

    Sajtos-bazsalikomos puliszka kacsamellel

  7. 7.

    Csirkemell medvehagymás-ricottás töltelékkel

  8. 8.

    Sáfrányos olaszos csirke

Még több sajtos hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...