8 ropogós, nagyon puha húsú rántott hal a hétköznapokra

Bár mi, magyarok kevés halat fogyasztunk, sosem késő új szokásokat bevezetni, és legalább heti egyszer friss halat tálalni a vacsoraasztalon! A következő receptekkel nem lehet mellélőni, finomak, egyszerűen és nagyon laktatóak.

  1. 1.

    Fish and chips Dacotától

  2. 2.

    Fish and chips házi remoulade mártással

  3. 3.

    Joghurtpácos panírban sült hal cukkinisalátával

  4. 4.

    Szezámmagos rántott ponty

  5. 5.

    Pikáns busa tepsis krumplival

  6. 6.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

  7. 7.

    Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal

  8. 8.

    Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...