8 ropogós, nagyon puha húsú rántott hal a hétköznapokra

Bár mi, magyarok kevés halat fogyasztunk, sosem késő új szokásokat bevezetni, és legalább heti egyszer friss halat tálalni a vacsoraasztalon! A következő receptekkel nem lehet mellélőni, finomak, egyszerűen és nagyon laktatóak.

  1. 1.

    Fish and chips Dacotától

  2. 2.

    Fish and chips házi remoulade mártással

  3. 3.

    Joghurtpácos panírban sült hal cukkinisalátával

  4. 4.

    Szezámmagos rántott ponty

  5. 5.

    Pikáns busa tepsis krumplival

  6. 6.

    Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

  7. 7.

    Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal

  8. 8.

    Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...