8 különlegesebb rakott burgonya, ami mégis egyszerű

Nem kell egy ételnek bonyolultnak lennie ahhoz, hogy különlegesnek nevezhessük: erre kiváló példa az összes alább található rakott burgonya. Mindegyik megér egy misét!

A rakott burgonya önmagában is egy pofonegyszerű recept, és nem kell akkor sem sokkal bonyolultabbá válnia, ha esetleg szeretnénk változtatni egy kicsit a jól megszokott, magyaros alapverzión. Lássuk, mennyiféle ízes és izgalmas rakott burgonya vár minket!

  1. 1.

    Laxpudding, a svédek burgonyával rakott lazaca

  2. 2.

    Krumplis rakott padlizsán, Papa Alexie módra

  3. 3.

    Hiánypótló vegetáriánus rakott krumpli (spenótos-pórés-gorgonzolás)

  4. 4.

    Rakott burgonya gombapaprikással

  5. 5.

    Olaszos paradicsomos burgonya

  6. 6.

    Almás-póréhagymás rakott burgonya

  7. 7.

    Cacio e pepe burgonyagratin

  8. 8.

    Spenótos rakott krumpli

Még több rakott burgonya itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...