10 guszta és könnyed pulykás fogás, ha uncsi a csirke

A szárnyas húsok a legkönnyedebb húsfajták, ez köztudott, hacsak nem halat sütünk ebédre. Ma a szárnyasokon belül kivételesen nem a csirkés, hanem a pulykás receptek kerültek górcső alá nálunk.

Ma kivételesen nem a csirke felé vesszük az irányt. Amit megcélzunk, azok a pulykás receptek lesznek. Miért is ne készülhetne sűrűbben sült, rántott és/vagy szaftos pulykamell a konyhánkban? Pulykás receptek, ide:

  1. 1.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  2. 2.

    Pulykás tortilla

  3. 3.

    Sárgabarackkal töltött rántott pulyka

  4. 4.

    Egyszerű pulykamell

  5. 5.

    Bazsalikomos-mandulás-baconös pulykabatyu

  6. 6.

    Töltött paprika Smaragd konyhától

  7. 7.

    Citromos pulykamell hagymás-sonka ágyon borsókörettel

  8. 8.

    Pulykaragu metélttel

  9. 9.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  10. 10.

    Pulykamell sonka

Még több pulykás recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...