13 szaftos pörkölt a gombától kezdve egészen a marháig

Egy szaftos pörköltnek nehéz ellenállni, különösen, ha nokedlivel tálaljuk. Az már szinte másodlagos kérdés, hogy gombából, bárányból vagy csirkéből készül.

  1. 1.

    Szaftos paprikás csirke

  2. 2.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  3. 3.

    Csirkepaprikás a javából

  4. 4.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  5. 5.

    Csicseripörkölt

  6. 6.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  7. 7.

    Fenséges csirkepaprikás

  8. 8.

    Tojáspörkölt baconnel

  9. 9.

    Krémes gombapaprikás galuskával

  10. 10.

    Marokkói birkapörkölt

  11. 11.

    A legtunkolósabb sertéspörkölt

  12. 12.

    Tejfölös gombapörkölt

  13. 13.

    Sertéspörkölt

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!