7 izgi nokedli a tojásostól a spenótoson át a kecskesajtosig

A tojásos nokedli lédús, savanykás ecetes fejes salátával az egyik legnyáriasabb főételünk, de gondoltál már arra, hogy spenóttal, cukkinivel, sajtokkal, esetleg kolbásszal dobd fel?

  1. 1.

    Tojásos nokedli spenótosan

  2. 2.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  3. 3.

    Magyaros nokedli

  4. 4.

    Kecskesajtos-bébispenótos tojásos nokedli

  5. 5.

    Sajtos-tojásos nokedli ecetes-hagymás salátával Dobó Ágitól

  6. 6.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  7. 7.

    Klasszikus tojásos nokedli

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...