11 mustáros húsétel, ha valami tuti finomra vágysz

Mustárral megkenni a húst sütés előtt hagyományosan bevett művelet, ha valami biztosan ízes végeredményre vágyunk. Mutatunk pár receptet!

Mustáros húsételek közül szemezgettünk a teljesség igénye nélkül, hogy nektek már ne kelljen. Ha mustáros húsra vágytok, ajánlatos innen választani:

  1. 1.

    Sertésszeletek pirított gombás zöldborsóval

  2. 2.

    Smashburger taco

  3. 3.

    Pikáns cigánypecsenye sült burgonyával

  4. 4.

    Tepsis csirkecomb krumplival

  5. 5.

    Paradicsomos-mozzarellás roston sült csirkemell

  6. 6.

    Pulykamell sült céklával és mandarinos pirított gombával

  7. 7.

    Gomba sztroganoff

  8. 8.

    Tejfölben pácolt mézes-mustáros csirkecomb

  9. 9.

    Mézes-mustáros sült csirkemell

  10. 10.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  11. 11.

    Ízletes vadasmarha

Még több mustáros húsétel receptje itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...