8 jól használható maradékmentő recept az ünnep utánra

Mindenki jóllakott már, és nem tudod, mihez kezdj a karácsonyi asztalról megmaradt ételekkel? Nézz szét ezek között a receptek között, és hasznosítsd kedved és ízlésed szerint a fogásokat! Feldolgozhatod a húsokat, és pogácsát is süthetsz a maradék krumplipüréből.

  1. 1.

    Pogácsa maradék krumplipüréből

  2. 2.

    Maradékmentő húsos szendvics

  3. 3.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  4. 4.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

  5. 5.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  6. 6.

    Maradékmentő tépett csirkés szendvics

  7. 7.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  8. 8.

    Maradékmentő töltött burgonya

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek