9 kreatív maradékmentő recept a sonkán túl

Megmaradt egy rakat tojás? Süsd habcsókba, palacsintába, vagy legyen belőle szimplán reggeli. A száraz pékáru, kalács és kenyér mehet egy szaftos rakottasba, de zsemlemorzsa is válhat belőle, a maradék zöldségekből pedig házi savanyúság és persze saláta is lehet!

  1. 1.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

  2. 2.

    Gyors maradékmentő savanyúság

  3. 3.

    Hajtogatott bögrés palacsinta

  4. 4.

    Joghurtkrémmel töltött sült kalács

  5. 5.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  6. 6.

    Spenótos palacsinta tükörtojással

  7. 7.

    Pihe-puha túrógombóc kalácsmorzsában

  8. 8.

    Zöldborsós palacsinta mentás-joghurtos mártogatóval

  9. 9.

    Kókuszcsók

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek