A magyaros fogásoknak nincs párja, és ezt nem csak a magyarok mondják. A legtöbbször zsíros, hagymás, paprikás alapra főzött ételeink laktatóak, szaftosak, ízesek, és szinte kivétel nélkül húsosak, hiába, a hagyomány az hagyomány. Melyik magyaros fogás a legkedvesebb neked? Az újházi tyúkhúsleves, a babgulyás, a marhapörkölt vagy esetleg a paprikás krumpli?
-
1.
Klasszikus marhahúsleves
-
2.
Klasszikus paprikás krumpli
-
3.
Krémes gombapaprikás galuskával
-
4.
Fenséges csirkepaprikás
-
5.
Babgulyás
-
6.
A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves
-
7.
Mindent bele rakott krumpli
-
8.
Gulyásleves Ana konyájából
-
9.
Régimódi töltött káposzta
-
10.
Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével
Még több magyaros fogás itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!