8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.

Annyi sok krumplis ragu akad még a paprikás krumplin túl: fedezzük fel idén nyáron a burgonyás ételek szaftos és cseppet sem gyomornehéz felhozatalát. Még a legnagyobb melegben is megfőzhetjük bármelyiket, nem fog kivonni minket a forgalomból, ha ebédre vagy vacsorára eszünk egy-egy tállal belőlük. Az alábbi krumplis raguk mind megérik a pénzüket:

  1. 1.

    Aloo mutter Dacota konyhájából

  2. 2.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  3. 3.

    Paprikás újburgonya kölessel

  4. 4.

    Sültpaprikás tarhonya

  5. 5.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  6. 6.

    Paradicsomos krumpli Gizi konyhájából

  7. 7.

    Tejfölös újkrumpli

  8. 8.

    Laskagombás brassói coleslaw salátával

Még több krumplis recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...